It's not just the cars, It's the people


3 additional BPF events for 2015

Tot onze grote blijdschap stellen we vast dat de BPF-activiteiten erg gesmaakt worden door de leden.  Daarnaast blijven er zich, ook al tot ons grote genoegen, voortdurend nieuwe mensen inschrijven in onze jonge, dynamische club maar stellen we als bestuur tegelijkertijd vast dat we deze nieuwe leden niet zo heel veel evenementen kunnen bieden als we zouden willen, gezien vele vaak reeds zo goed als volzet zijn.

Daarom voegen we 3 nieuwe uitstappen aan de BPF-kalender voor 2015 toe.

Het gaat hier om een statisch voorjaarstreffen (geen rally) waarbij een kleine 2000 Porsches rond een meertje samenkomen (beschouw het als het Dinslaken van de Lage Landen) en waarbij vooral de goede luim en het glas op de vriendschap centraal staan. Het spreekt vanzelf dat er ook tal van standen zijn waar u allerlei Porsche automobilia kan aankopen.  Laat ons hopen dat ook deze editie onder een stralende voorjaarszon mag plaatsvinden, net zoals de 2 voorbije jaren. 

Het is de bedoeling dat we die voormiddag ergens in de buurt van Antwerpen verzamelen en in kolonne richting Best in Nederland rijden (zo’n 100 km van Antwerpen). Iedereen keert in de namiddag naar eigen goeddunken huiswaarts.

Deelname hieraan is volledig gratis.

  • 7 juni 2015: Nuts-rally: de lus rond Bastogne die we vorig jaar verreden hebben op 15/08 wordt hernomen. Tijdsgebrek noopt ons ertoe deze te recycleren, maar hé, het was een mooie rit in een fantastische streek, dus waarom niet ?!?

Meer info volgt in de komende dagen.

  • 5 juli 2015: Organisatie van een bijkomende toeristische rondrit met volledig nieuw roadbook.

Meer info volgt later.

 U ziet het: de Belgian Porsche Friends zitten niet stil ! We hopen dan ook vele leden te mogen begroeten op deze 3 extra activiteiten.