It's not just the cars, It's the people


De opvolger van Porsche Fest heet RS Fest!

De opvolger van Porsche Fest heet RS Fest!

Op zaterdag 6 en zondag 7 september 2014 zullen de hallen en het buitenterrein van Autotron Rosmalen voor de tweede keer tot de rand gevuld worden met pure Porsche-passie. Porsche Fest, het festijn dat vorig jaar september onder overweldigende bijval van publiek en exposanten in Autotron plaatsvond, krijgt een passend vervolg: RS Fest!

Net als Porsche Fest wordt RS Fest georganiseerd in samenwerking door RS Porsche Magazine, hét onafhankelijke magazine voor Porscheliefhebbers, en Autotron Rosmalen. Veel elementen van Porsche Fest zullen bij RS Fest terugkomen.  Ook in 2014 wordt het weer een evenement voor het hele gezin, waarin auto’s en lifestyle, maar ook entertainment voor de jongste Porscheliefhebbertjes allemaal een hoofdrol spelen.

Diversiteit
Evenals in 2013 zal het buitenterrein weer volstromen met zeker vijfhonderd Porsches van alle soorten en leeftijden – op zichzelf al een attractie van formaat. Het Expodome zal weer gevuld zijn met minstens honderd stands met een grote diversiteit aan (Porsche-)specialisten en handelaren en natuurlijk zullen ook alle Porscheclubs weer aanwezig zijn. Het hoofdthema van RS Fest wordt ’40 jaar 911 Turbo’. Op de stand van State of Art vindt een meet and greet plaats met drie vooraanstaande Porschecoureurs uit de rijke racehistorie van het mer In het Eventron zal Porsche Groep Zuid,  bestaande uit Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Service Centrum Limburg, weer als officieel vertegenwoordiger van het merk en partner van het evenement optreden.

Occasionshow
Nieuw is de occasionshow in de Spykerhal. De eerste honderd particuliere aanbieders van een gebruikte Porsche die zich inschrijven, kunnen hun auto hier gratis te koop aanbieden.

Er staat op 6 en 7 september 2014 nog veel meer te gebeuren in Autotron Rosmalen. Houd de website en Facebookpagina van RS Fest de komende tijd dan ook goed in de gaten!