It's not just the cars, It's the people


Coppa Classic Days

Coppa-Classic-Days.jpg

Beste Belgian Porsche Friends, 
Beste Kiwanis-sympathisanten, 
Beste autoliefhebbers,

Dit jaar organiseert Kiwanis Kempenkring in plaats van de traditionele jumping een heel ander evenement, met evenveel elegantie maar met meer pk’s.

Op 19, 20 en 21 september 2014 worden op het domein van kasteel de Merode te Westerlo de “Coppa Classic Days” gehouden, in samenwerking met de stopdarmkankeractie van Dr. Collemont. Omdat de opbrengsten integraal naar goede doelen gaan (o.a. Stopdarmkanker, Olivia Hendrickxfoundation, G-judo, Wonderweg, …) willen wij graag dit evenement onder uw aandacht brengen. 

Vrijdagavond is de “dineravond”: er kan in een sfeervol kader en met op de achtergrond een aantal van de mooiste en exclusiefste hedendaagse wagens worden gedineerd. Uw deelname hieraan kan ook gebeuren in het kader van een sponsorpakket. Reserveren is alleszins noodzakelijk.

Op zaterdag vindt de “Blue Ribbon Tourrit” plaats. Die bestaat uit 2 tourritten van elk 80 km, uitgezet volgens het systeem bol-pijl voor oldtimers van 25 jaar of ouder en mooie G(ran) T(ourismo) sportwagens. Elke tourrit duurt gemiddeld 2u en voert u door de mooiste plekjes van de Zuiderkempen. Iedere deelnemer ontvangt een roadbook. Door goede aanduidingen in het roadbook van afstanden en situaties, aangevuld met naamborden van wegen en herkenningspunten op de route is de rit ook voor minder geoefende rijders goed doenbaar. 

Zaterdagavond is de ‘dinner & dance night”. Deze klassieker van de Kiwanisjumping werd getransponeerd naar het kasteel de Merode en belooft opnieuw een schitterende avond te worden met een culinaire verwennerij gevolgd door een dansavond. U kan hieraan ook deelnemen in het kader van een sponsorpakket. Reserveren is hier uiteraard ook noodzakelijk. 

Op zondag ligt de nadruk nog meer op de schoonheid van klassieke auto’s. 
Het “Kiwanis Classic Concours” staat open voor wagens ouder dan dertig jaar (de organisatie kan uitzonderingen toestaan voor clubs in groepsverband). Alle deelnemende auto’s op het terrein komen in aanmerking voor dit concours. De deelnemers krijgen een formulier waarop ze kunnen aangeven welke auto’s er volgens hen een prijs verdienen. Dit kan zowel de mooiste als de meest bijzondere auto zijn. Een anonieme vakjury zal de auto’s mede beoordelen. De samengestelde uitslagen duiden de winnaars aan in 3 leeftijdscategorieën. 
Aan het “Coppa Classic Concours” zullen de mooiste wagens uit de autogeschiedenis van 40 jaar of ouder kunnen deelnemen. Een vakjury zal de wagens beoordelen, waarna de hoofdprijs ‘best of show’ verkozen zal worden. 
Ook op zondagmiddag kan u, zo u wenst, genieten van een uitmuntende lunch. Reserveer tijdig aub.

Meer informatie over het evenement en de prijzen kan u terugvinden op de website www.coppaclassicdays.be.

U kan online op de website inschrijven voor zowel de events als voor de sponsoring.

Met vriendelijke groeten,

Kiwanis Kempenkring en BPF